Meer ontspanning met compassie

compassietraining (vervolg op mindfulness)

Cappuccino en Compassietraining: 

Take good care!

Heel langzaam genieten van een overheerlijke cappuccino terwijl het aanrecht nog vol staat met vuile vaat. Jezelf motiveren om te bewegen omdat je weet dat je je daarna beter voelt. Een afspraak afzeggen omdat je erg moe bent, ook al wilde je best gaan. Een keer nee zeggen als je om hulp wordt gevraagd, omdat je het even niet ‘over’ hebt. En dan zonder schuldgevoel en angst dat ‘ze’ je niet aardig vinden… Jouw eigen ideeën uiten, ook al vind je dat behoorlijk lastig. Een plan bedenken hoe jij iets graag hebben wilt en daar vol voor gaan! En als je on the way struikelt, hoe je jezelf weer op kunt rapen. Leren om gedachten te laten varen zoals: ’Straks denken ze dat…’ en ‘Wat nu als…?!’. Leren om jezelf minder kritisch te benaderen, maar juist steunend en met begrip. Een gezonde relatie ontwikkelen met jezelf én je omgeving. Dat kan in de compassietraining. Je leert hier om jezelf te behandelen als een dierbaar persoon, iemand voor wie je heel goed wilt zijn. Met een beetje luchtigheid en plezier. Je stapt met jezelf een leven lang door één deur, dus dan is het eigenlijk heel prettig als je ook beste maatjes met jezelf kunt zijn. Hier wil ik je graag bij helpen:

  • Compassietraining MBCL (Mindfulness Based Compassionate Living, vervolg op mindfulnesstraining)
  • 8 bijeenkomsten 
  • Deze training start bij voldoende aanmeldingen. Mail me s.v.p. vrijblijvend bij interesse en dan vertel ik je precies hoe dat zit.
  •  €325,- voor de hele compassietraining, inclusief materiaal. Dit bedrag kan in termijnen betaald worden als je dat wenst.

De compassietraining is een vervolg op de mindfulnesstraining. Als je nog geen mindfulnesstraining hebt gevolgd, maar iets vergelijkbaars hebt gedaan, overleggen we over de mogelijkheden. Lees onder het kopje Aanmelden of info? meer over hoe je mij kunt bereiken. Ik beantwoord graag je vragen.

Puur praktisch

De training vindt plaats in de rustige ruimte van De Praktijk in Heemstede, Jan van Goyenstraat 25-27. Je kunt makkelijk en gratis parkeren in de vakken zonder blauwe streep. Kom je fietsend vanuit Haarlem, dan parkeer je je fiets binnen 11 minuten vanaf de Grote Markt voor de deur van De Praktijk. Ik zorg altijd voor thee, iets lekkers, matjes en meditatiekussens. Ik kijk ernaar uit om je deze bijzondere training te geven!   

Meer lezen over de training? Bekijk dan eens de site van Mindfulness Based Compassionate Living: https://mbcl.nl